dimarts, 30 d’abril del 2019

VAM OBRIR PER SANT JORDI

 
Amb l'ai al cor fins al mateix matí de la Diada de Sant Jordi, per les previsions metereològiques, és clar. Amb la colla de pares i mares de l'escola Heurom, el dubte de si muntàvem carpes de llibres i roses per un cantó i la Rebotiga de La Bruixa per l'altre. Vam tenir un matí tranquil i a mitja tarda, un xàfec abrilenc ens va fer plegar de cop i volta.
A la Rebotiga, l'activitat  va ser prou animada. Entre muntar, desmuntar, les visites i la presentació del nou conte de fil i canya " Tot empaitant uns ulls de llum : Els Mixus", la Sara, en Gerard i una servidora ens vam sentir ben agombolats.Vam esperar que arribessin els més menuts de l'escola bressol i la quitxalla de l'escola per  presentar els Mixus autèntics i per explicar el conte. Vam gaudir d'un públic molt atent i agraït.
La Rebotiga, és l'oportunitat per conèixer aquesta bruixa d'amagatotis que ja va per el quart conte.Bé, això de conèixer-la en persona, no. El seu imaginari, els seus tresors, els llibres que l'inspiren,les preocupacions que té (que en té) i...tot un món per descobrir i anar engreixant.
Tot esperant la propera aventura, us convidem a passejar-vos pel bloc que és la rebotiga virtual.

.Un clic a la foto us portarà a l'àlbum de fotos  de la nostra festa del llibre particular.

4 comentaris:

  1. Malgrat el temps, la Diada va ser fantàstica.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, vam tenir un matí i migdia fantàstics. La màgia de la primavera que no se sap mai.

      Elimina
  2. No sé que passa que no em surten el darrers comentaris...
    No cal dir que m'alegro de tots els teus èxits i els dels Mixus i la Bruixeta i de tots els que col·laboreu amb aquesta tasca tan entranyable.
    Petonets, Teresa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies M.Roser, sort n'hi ha de tots els que estimen els llibres i aquesta festa tan alegra.
      Els comentaris potser que no et surtin perquè he estat una mica en vaga o perquè hi ha la moderació activada. Ja em disculparàs, em manca temps per tot.
      Petons.

      Elimina