On?

De moment, feu una passejada pel poble de Perafita, i a veure si la trobeu o...les trobeu.
La passejada pot ser ben real  o virtual. De pistes no us en falten i  per començar us poden ajudar les webs de l'Ajuntament i de Pere Roger.
Els llibres , les històries, els contes  de la Biblioteca ens proposen unes altres passejades  amb la imaginació o revivint la història. De moment, hi trobareu una història de Ramon Gabarrós que us ajudarà en la recerca de la bruixa o...les bruixes.

-Això és cert?
??????????????
Deia l'avi Gerard:
" Tot pot ser i deixar de ser,
menys que una perdiu faci el niu
a la cua d'un gat viu"

-I ?
Heu descobert  La Ruta de les Bruixes a la web de Pere Roger?  Us portarà arreu del Lluçanès.

- El diumenge 2 de juliol, va ser Festa Major a Perafita i vam tenir l'oportunitat de conèixer  una bruixa de conte. Un clic al cartell i veuràs l'àlbum de fotos d'aquesta festa original:


-La història continua amb "El Secret de Can Barrina : O l'origen d'una Bruixa".
Us recomano una visita a la Biblioteca d'aquest bloc i cerqueu a L'armari dels llibres vells i bells el bloc de Fra Miquel anomenat LLIBRE PRIMER i sabreu qui fou el Prior Fra Miquel Agustí i del seu Llibre dels Secrets, Casa Rustica y Pastoril.

-Si us agrada la Història us convido a visitar el Blog : Perafita història i memòries que trobareu anant a la columna d'enllaços i entrant a Full de Perafita - Ajuntament de Perafita. Us el recomano!

-Voleu saber-ne més, de les masies de Perafita? : A la web d'en Pere Roger en trobareu alguna.

-I l'1 de novembre  i des de la nit abans  Fes-ta bruixa i la Fira de les Bruixes a Sant Feliu Sasserra,
no us les perdeu. Tota la informació aquí
                                                  Samaniat, Fira de les Bruixes  2017.

-El dia 4 de febrer, vam celebrar la Festa de la Candelera la festa major d'hivern de Perafita i ho aprofitàvem per presentar, en una parada de la fira del matí, el segon volum de la Bruixa de Perafita i que correspon al conte El Secret de Can Barrina o L'origen d'una bruixa. La festa va estar passada per aigua. Totes les màgies per combatre la manca d'aigua, comencen a fer efecte.
-El diumenge 2 de desembre de 2018 hi hagué la presentació del tercer conte en edició de fil i canya. "Les reines del carrer Major : Orenetes i falzies ".van prendre volada al Niu en una festa ben especial. Ho voleu veure? Un clic al programa que va fer Jordi Freixa.

-El  dijous 23 de juliol de 2020, vam celebrar una Trobada d'escriptores, il·lustradors. Lletraferits i amants dels llibres. Va ser al Parc dels Gronxadors o altrament dit de les Margaridoies. Ho aprofitàrem per presentar el cinquè conte de fil i canya "L'Aseret dins de l'armari". Un clic al programa que va fer la Caruca Ballesteros i podreu veure l'àlbum de fotos d'aquesta festa singular.


- Des de mitjans d'abril i en aquest mes de maig de 2021 es pot veure a Olost en l'Espai Rocaguinarda- Centre Cívic d'Olost una exposició sobre l'Art d'Il·lustrar contes, basat en els contes de fil i canya de La Bruixa de Perafita.


-El dia 23 d'abril diada de Sant Jordi vam participar  de la festa del llibre i la rosa a la Plaça de Sant Antoni de Perafita. Vam presentar el sisè conte de fil i canya de La Bruixa de Perafita "-I l'Aseret? Diàlegs de confinament". Un clic al cartell obra de Caruca Ballesteros i podreu veure'n l'àlbum de fotos.- En la 3a Trobada d'escriptors, il·lustradors, lletraferits i amants dels llibres, vam presentar el setè conte de fil i canya Un, tres, cinc, set : Bruixa!. Va ser en el Parc de la Font Nova de Perafita, el divendres 22 de juliol de 2022. Un clic en el cartell anunciant la trobada, obra de  Caruca Ballesteros, i  podreu fer una passejada per la festa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada