diumenge, 5 d’abril del 2020

CARTA DE L'ASERET ALS MIXUS

Estimats Mixus,
      Ja sé que m'enyoreu des que sóc a dins l'armari. Ja us ben asseguro que de moment no penso sortir, perquè encara que no ho sembli, ja sóc molt gran. Per això, per edat i per precaució no puc sortir-ne. I, a més a més, les bruixes i els bruixots de bona fe, estem treballant en la fòrmula màgica capaç d'aturar aquest virus maligne, que ens té a tots tancats a casa.
     Ja sabeu  que la intenció era muntar la Rebotiga de la Bruixa el dia de Sant Jordi, a la plaça de Sant Antoni de Perafita. No podrà ser, però si les autoritats sanitàries ens ho permeten, ho farem per la Festa Major, o sinó, un altre dia serà.
    Mixus estimats, oi que deixareu veure aquesta carta a la quitxalla de Perafita?
    I dir-los també, que aprofitin aquests dies per investigar i inventar, per dibuixar i pintar, per escriure contes, poemes i cartes, per ajudar a casa i per jugar. Quan ens poguem retrobar a la Rebotiga de la Bruixa ens ho podrem explicar i ensenyar, si us ve de gust, amb una una exposició i presentació de tot plegat. Si ho trobeu massa enllà, també ho podeu explicar tot comentant a La Bústia de l'Aseret.
    Mentrestant en Gerard i la Teresa que s'espabilin per posar a punt el conte de la meva aventura a dins de l'armari.
    Cuquis meus, feu arribar, si us plau , aquesta carta als pares, a les mares i a les mestres de l'escola Heurom que coneixeu.
                                 "Ales a les potetes, presto!"
     Molts petons i abraçades,


                                                    La vostra bruixa : Aseret

Perafita, 5 d'Abril de 2020

PD : Que quedi clar que a la Rebotiga de la Bruixa qualsevol persona hi es benvinguda, tingui l'edat que tingui. O sigui, que si quan ens retrobem teniu alguna obra per mostrar o presentar, no quedeu!

1 comentari: